Rólunk

Rólunk

Marketingre szükség van. Nagyon gyorsan rá fog erre jönni, akinek bevételre, eladásokra, pénzre vagy mások támogatására van szüksége. Akkora a kommunikációs zaj a világban, hogy hiába egy zseniális ötlet vagy termék, marketing nélkül nem sokan fogják felfedezni. Ezért aki bölcs, az tanulmányozni kezdi a témát, és itt kerül bajba.

Óriási a zűrzavar. Sok a bonyolultság, az ellentétes információ és önjelölt „szakértők” mindenfelé (nyilván tisztelet a kivételnek). Nem csoda, hogy a legeltorzultabb elképzelések alakulnak ki, mint pl. hogy a marketing valójában nem is eladás, vagy az csak mások manipulálása, és így tovább. Pontosan ez helyzet, ami megfosztja az embereket attól, ami pont, hogy kihúzná a csávából.

A szegénység, az ügyfélhiány, a válság, stb. ELLENSZERE a marketing.

Mindketten évek óta marketingesként keressük a kenyerünket.
Több ezer órát töltöttünk a téma tanulmányozásával, és ugyanennyit annak gyakorlásával. Adtunk már el vitamint, biozöldségeket, kozmetikumokat, könyvet, szoftvert, HR szolgáltatást, rendezvényt, stb. Jelenleg is több cég marketingéért vagyunk felelősek.

Nemcsak értjük, nemcsak tanítjuk, de szívesen segítünk megvalósítani mindazt, ami a növekvő ügyféltáborhoz, bevételekhez és egy terjeszkedő céghez szükséges.

Szeretnél több ügyfelet, nagyobb bevételt?

Kérd az 1 órás ingyenes konzultációt, és megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást!