Autopilot - Facebook Marketing

Autopilot - Facebook Marketing

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A hirdetéskezelés új szintje
és legnépszerűbb szolgáltatásunk

185 000 Ft / hó

🏆
Megrendelhető platformok: Facebook, Instagram, Google, TikTok

Több mint hirdetéskezelés

A szolgáltatás neve (Autopilot) nem arra utal, hogy valami AI szoftver végezné teljesen a munkát, hanem arra, hogy a te szemszögedből milyen érzés. Olyan, mint egy automata pilóta, megmondod merre szeretnél menni, és onnantól a legkevesebb figyelmet igényli, de bármikor közbeavatkozhatsz.

Amikor Autopilot ügyfelünk leszel, akkor egy 4 fős csapatra fizetsz elő. Szövegíró, grafikus, hirdetési fiók kezelő és projektmenedzser.

Ráadásul nem csak Facebookra tudod megrendelni, hanem Instagram, Google és TikTok platformokra is.

Hogyan zajlik?

A projektmenedzserrel megtervezitek hogy honnan - hova szeretnél eljutni.
Ha például ez Facebookon zajlik, akkor megbeszélitek, hogy milyen Facebook hirdetések és posztok legyenek, min legyen a hangsúly. Ő ezt megtervezi és megvalósíttatja a szövegíróval, grafikussal és végül a fiók kezelővel.
A hónap végén (vagy akár 2 hetente) küldenek egy jelentést, hogy hogyan mennek a dolgok. Az új hónap kezdetén pedig ismét lezajlik egy konzultáció a projektmenedzserrel, ahol át lehet beszélni az eredményeket és tervezhetitek a továbbiakat.

Természetesen nem muszáj havonta konzultálnotok, ez csak a szolgáltatás része. Van ügyfelünk akivel fél évente egyszer kell beszélni, ez tényleg attól függ, ki mennyire akarja elengedni a kormányt.

Az első hónap mint befektetés a részünkről

Magabiztosak vagyunk a szolgáltatással kapcsolatosan, így bátran vállaljuk, hogy az első hónapban 2 havi munkát végzünk el.

🤗
2x annyi hirdetés és poszt: a biztosabb indulásért

Pontosan lefektetett szolgáltatás

Egy havidíjas szolgáltatásnál lehet belefutottál már abba, hogy:

Vajon miért is fizetek pontosan?!

A tiszta kommunikáció a legfontosabb a marketingben, így nem is rejtjük véka alá, hogy miből is áll nálunk egy szolgáltatás. Sőt, teljesen lefektettük miből áll és miből nem áll. Így a fenti kérdésre mindig megtalálod a választ.

A szolgáltatás leírása és feltételei

 1. Az un. Autopilot szolgáltatások (továbbiakban: szolgáltatás) folyamatos teljesítésű, előfizetéses szolgáltatások.
 2. A szolgáltatás jelenleg a következő platformokon vehető igénybe: Facebook Ads, Google Ads, TikTok.
 3. Az előfizetési díj minden esetben egyetlen platformra, azon belül is egyetlen üzletág / tölcsér (funnel) hirdetésére terjed ki. Igény szerint újabb üzletágakkal bővíthető az előfizetés. Ebben az esetben keresd a tanácsadódat!
 4. A szolgáltatás az előfizető online hirdetéskezelőjével kapcsolatos alábbi teendőkre terjed ki:
  a) Hirdetési kampányok felállítása (Új előfizetőknek):
   • Facebook / Facebook PRO: 16-20 db hirdetés / poszt
   • Google: 5 db keresőszavas kampány, 2 db display, 1 db shopping kampány
   • TikTok: 4 db egyszerű termék (reklám) videó • 60 perc konzultáció, stratégiai egyeztetés
  b) Új hirdetések / posztok készítése (Az első hónapot követően):
   • Facebook: heti minimum 2 db hirdetés / poszt
   • Facebook PRO: heti minimum 7 db hirdetés / poszt
   • Google: az 1-es pontban felállított kampányok igény szerinti frissítése, kulcsszavak havi ellenőrzése
   • TikTok: heti 1 egyszerű termék (reklám) videó
  c) Hirdetési fiók havi felügyelete
  d) Hirdetések teljesítményének elemzése
  e) Meglévő hirdetések hatékonyságának javítása
  f) Havi teljesítmény összegzése
  g) Havi 1 x 30 perc telefonos konzultáció
  h) Követőkódok helyes bekötésének ellenőrzése, tesztelése.
  i) A szolgáltatásnak az alapvető hibajelenségek orvoslása is része, ami kimerül az előfizetés során a kivitelező által készített, problémásnak megjelölt hirdetések felülvizsgálatának kezdeményezésében, esetleges korrigálásában.
 5. A szolgáltatás nem terjed ki az alábbi hirdetési fiókokkal kapcsolatos teendőkre:
  a) Hirdetési fiókhoz a szükséges hozzáférés biztosítása
  b) Új hirdetési fiók regisztrációja, beállítása
  c) Követőkódok elhelyezése, vagy elhelyezésének menedzselése
  d) Google Merchant fiók regisztráció
  e) Social oldalak létrehozása, beállítása
  f) Social hirdetések / posztok kommentjeinek moderálása, megválaszolása
  g) Letiltott fiókok helyreállítása
  h) Hirdetései költségek számláinak letöltése, elküldése
  i) Hirdetésekre feltöltött egyenleg (felöltős fizetési mód választása esetén) nyomorkövetése
  j) Üzleti fiók számlázási adatainak ellenőrzése
  k) Facebook Pixel tartományhitelesítés
  l) Bármilyen technikai előfeltételek, amelyek a hirdetések üzemeltetéséhez, a fiókok optimális működéséhez szükségesek lehetnek.
 6. Az előfizetés havi fordulónapján teljesítésigazolás készül, ami tartalmazza a díjrendezett időszak során elvégzett munkálatokat és az előfizetés / megbízás részeként készült hirdetések teljesítményének összegzését.
 7. A szolgáltatás előfizetési díja a hirdetési költségeket nem tartalmazza.
 8. Az előfizetés kedvező hatékonysága érdekében a javasolt minimális hirdetési költség: 300 000 Ft / hó. Az előfizető a szolgáltatás megrendelésével tudomásul veszi, hogy a javasolt hirdetési kerettől alacsonyabb hirdetési keret biztosítása hátrányosan hathat a szolgáltatás hatékonyságára.
 9. Az előfizetéssel kapcsolatos igények, teendők, információk, egyeztetni valók, anyagok, stb benyújtásának módja a [email protected] történő e-mailes megküldés, amely legkésőbb 48 órán belül feldolgozásra, megválaszolásra kerül.
  a) Ezen felül (ahogyan a 4-es pont is említi) az előfizetés részeként lehetőség van a kivitelezővel közvetlen telefonos konzultációra, ami havi 1 alkalommal 30 perc terjedelmű.
  b) Igény szerint további élőbeszédes konzultációk igénybevételére is lehetőség van, melynek díja 60 000 Ft / óra. Továbbá kedvező csomagajánlatban heti rendszerességű élőbeszédes konzultáció is elérhető. Ezzel kapcsolatban keresd a tanácsadódat!
 10. Autopilot előfizetőként a szolgálatás részeként vállalt feladatok elvégzésén felül lehetőség van kedvezményesen további hirdetéseket / posztokat vásárolni. A kedvezmény mértéke a következő:
  a) További hirdetések készítése ugyanazon platform esetében: 50% kedvezmény az aktuális árlistán szereplő árból.
  b) További hirdetések készítése másik platform esetében: 25% kedvezmény az aktuális árlistán szereplő árból.
 11. A szolgáltatás megkezdése előtt díjbekérő kerül kiállításra 8 napos fizetési határidővel. A díjbekérőn szereplő összeg pénzügyi teljesítése során számla kerül kiállításra, megküldésre. A szolgáltatás megkezdésének előfeltétele az előfizetési díj pénzügyi teljesítése.
 12. A szolgáltatás elszámolási időszaka minden esetben a számla megjegyzésében található. Az elszámolás időszak kezdete az előfizetési díj pénzügy teljesítésének dátumát követő munkanap dátuma.
 13. A szolgáltatás bármikor szabadon lemondható. A szolgáltatás lemondása minden esetben írásban érvényes. Hónapforduló előtt lemondott szolgáltatás esetében a befizetett havidíjra vonatkozó teljes vagy részleges pénz-visszatérítés nincs. Ha az előfizető a lemondási szándékát hó forduló előtt nem jelezte, akkor a szolgáltatás automatikusan folytatódik, és a rendezett tárgyhó fordulójáig van lehetősége jelezni a lemondási szándékát.
 14. Díjfizetés elmulasztását követő 30 napig még él a szolgáltatás. 30 napot meghaladó díjtartozás esetén a szolgáltatás automatikusan lemondásra kerül, az elmúlt időszakról számla készül, és követelésként van nyilvántartva. A szolgáltatás újraindítható, amennyiben a korábbi időszakról készült számla és a következő időszakról kiállított díjbekérő kiegyenlítésre került.