SEO - keresőoptimalizálás

SEO

Keresőoptimalizálás

Mi az a keresőoptimalizálás (SEO)?

Ha van egy weboldalad, akkor valószínűleg hallott már a SEO-ról. De mi is ez? És miért kellene foglalkoznod vele? A keresőmotor-optimalizálás (SEO) egy weboldal optimalizálásának gyakorlata, hogy magasabb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listáján. És miért fontos ez? Mert minél előrébb van a webhelye, annál valószínűbb, hogy az emberek megtalálják. Olyan ez mint nyitni egy boltot a puszta közepén ahol senki sem jár, majd egy jól elvégzett SEO beköltözteti a legforgalmasabb plázába.

Más szóval, a SEO segíthet abban, hogy több látogató érkezzen a weboldaladra.

És ez még nem minden! A SEO-nak rengeteg más előnye is van. A SEO például segíthet abban, hogy jobb kapcsolatokat építs ki a leendő vagy éppen meglévő ügyfeleiddel. Hogyan? Nos, ha releváns és hasznos tartalmat nyújtasz, (a potenciális) ügyfeleid tekintélyként fognak rád tekinteni abban az iparágában. Ez segíthet a bizalom kiépítésében, és arra ösztönözheti őket, hogy üzletet kössenek veled.

Szóval a jó tartalom erősíti azt a folyamatot, amelyen az emberek végig mennek, amikor eldöntik, hogy megvásárolnak-e egy terméket vagy szolgáltatást. A jó tartalomhoz már csak egy jó tartalommarketing szükséges.

A SEO segíthet a márkaismertség javításában is. Amikor az emberek a keresési találatok élén találják a webhelyedet, akkor elkerülhetetlenül is belekerülsz a fejükbe. Ez azért van, mert hajlamosak vagyunk megbízni a keresési eredményekben magasan rangsorolt cégekben, mert úgy gondoljuk, hogy valamit biztosan jól csinálnak!

Végül a SEO segíthet abban, hogy több releváns érdeklődő érkezzen a honlapodra. Ők nagyobb valószínűséggel fognak feliratkozni vagy vásárolni, hiszen már eleve keresik azt a dolgot. Szóval ha nagyobb és relevánsabb forgalmat szeretnél relatíve olcsóbban mint hirdetésekkel, akkor a SEO egy előnyös megoldás.

Amint látod, rengeteg oka van annak, hogy miért jó egy cégnek SEO-t használnia. Nemcsak a forgalom növelésében és az ügyfelekkel való kapcsolatok javításában segíthet - hanem a márkaismertség javításában és az eladások növelésében is. Ha tehát még nem kezdted el használni a SEO-t, itt az ideje! Ha segítségre van szükséged a kezdéshez, lépj kapcsolatba velünk még ma, és mi szívesen segítünk!

🏷️
Mennyibe kerül?
Havidíjas SEO szolgáltatásunkat már havonta 50 000 Forinttól igénybe veheted.
Azonban van lehetőség 1-1 tartalom vásárlásra is a tartalommarketing szolgáltatásunkkal.

Ne feledd, a SEO ha képes is kiváltani a fizetett hirdetéseket, ne ez legyen a fő cél. Az online marketing több rétegű. És annál életrevalóbb lesz a marketinged minél több lábon áll. Ne ess azon cégek hibájába, akik évekig teljesen jól megvoltak, majd jött egy változtatás az algoritmusban és lekerültek az első helyről... Ez végzetes volt nagyon sok vállalkozás számára.

Persze pont ennyire végzetes tud lenni az, hogyha valaki csak a Facebookra támaszkodik. Mi van ha holnaptól nem fogadnak el Magyarországi ügyfelet? Az elmúlt időben még az EU-ból való kivonulással is fenyegetőztek.