Landing Page ami konvertál

Landing Page

Konvertáló landoló oldal

Mi a landing page?

A Landing Page (régebben csak céloldal volt a magyar neve, most már landoló oldal) kulcsfontosságú minden weboldal számára. A landoló oldalak azok az oldalak, amelyeken a látogatók "landolnak", amikor először érkeznek, valamilyen marketing csatornából. Célja, hogy rávegye a látogatót egy kívánt cselekvésre, például egy hírlevélre való feliratkozásra, egy űrlap kitöltésére vagy vásárlásra. A Landing Page-eket úgy tervezzük, hogy tömörek legyenek, és egyetlen cselekvésre való felhívásra összpontosítsanak. Ez különbözteti meg őket a webhelyed más típusú oldalaitól, amelyeken többféle cselekvésre való felhívás vagy figyelemelterelés is előfordulhat.

5 nagyon fontos eleme van

Világos és tömör főcím

Az üzenetnek már az elején át kell mennie.

Tömör és könnyen olvasható szöveg

Nem lehetnek méteres szövegek, ha pedig mégis valamit hosszabban kell bemutatni annak szuper könnyen olvashatónak kell lennie.

Bizalom építés, például társadalmi bizonyíték

Te tudod, hogy jó vagy. Most ezt az érzést át kell adnod a leendő vevőnek is. Messziről jött ember azt mond amit akar, viszont ha vannak vásárlói visszajelzések, vélemények, ne adj isten fent vagy a tripadvisoron: akkor fel kell rakni az oldalra hogy hány csillagod van és hány beszámoló alapján. Az utóbbit be is kell linkelni.

Ennek több módja is van. Ennek az oldalnak az alján fogsz találni erre példát.

Könnyen látható és kattintható CTA gombok

Ez honlapokra is egyaránt igaz, de itt kiemelten fontos. Kell hogy legyenek Call To Action (akcióra felszólítás) az oldalon, ennek egyértelműnek és jól láthatónak kell lennie. És ha lehet, akkor szerepeljen egynél többször. :)

Mobilbarát emiatt ráadásul gyors is

A landoló oldalak készítésénél igyekszünk nagy figyelmet szentelni arra, hogy amennyire csak lehet megérintsük a szent négyességet a Google PageSpeed Insightsban.

A sebesség mellett még fontos, hogy könnyen fogyasztható legyen az oldal mobilról. Ne legyenek lelógó részek, apró betű, apró gomb vagy éppen mindenféle felugráló ablak.

De a sebesség!

A pixelme.me statisztikái szerint az emberek 50%-a bezárja a lapot,
ha 3 másodpercnél tovább tart betölteni. Ha valaha is hallottad azt, hogy a marketinged 50%-a kidobott pénz... akkor itt találtál egy 50%-ot.

Mi láttunk már olyan hirdetői fiókot ahol 860 kattintásból csupán 104 valódi oldalmegtekintés volt. Itt csupán egy új landing page megoldotta azt, hogy az elhirdetett pénz több mint 8x annyit érjen.

Így is lehet konverzión javítani. :)

Teszteld le a saját oldalaidat a Google https://pagespeed.web.dev/ oldalán.

Csekkold le az egyik landoló oldalunkat.
Egyszerűen szuper gyors, de nem csak szerintünk,
a Google szerint is:
Szuper gyors Epikforge landoló oldalak
Kattints a képre, és nézd!
🏷️
Mennyibe kerül egy landing page készítés?
Mint más szolgáltatásoknál, itt is sok függ az igényektől.
Általában 175-350 000 Ft között mozog.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudd meg neked mennyibe kerülne egy új landoló oldal készítése.